Most őszintén hogy lehet bírni egy állandóan síró, nyűglődő babával? Rátok nem ragad át a nyűgösség?
Figyelt kérdés
5 hónapos babám még mindig sírós. Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan nap volt eddig hogy 1 óránál kevesebbet sírt volna. Sír ha játszunk, állandóan nyűglődik. Persze ha felveszem és sétálok vele egycsapásra megoldódik a problémája... Erre ritkán kerül sor. Igyekszem másképp lekötni. Szóval nem elrontottam! Születésétől kezdve ilyen. Ha nagyon nyűgős napja van (mint pl tegnap meg ma) egyszerűen annyira átragad rám hogy már én is sírok. Ti hogyan kezelitek az ilyen stresszes napokat? Hogy tudnám elérni hogy ne legyen gombóc a torkomban állandóan és ne görcsbe rándult gyomorral teljenek ezek a napok?2012. júl. 31. 09:25
11/11 anonim válasza:
Sziasztok
Nektek nem kezdte így később a mozgásokat hogy kézben volt mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!