Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumisüveg melegítő melyiket?...

Cumisüveg melegítő melyiket? Hogy működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Melyik cumisüveg melegítőt ajánlanátok?

Jó lenne, ha tudna melegen tartani valameddig, mert kap még cicit is, de a tápszer hőfokot nehéz eltalálni, hogy ne legyen hideg, de meleg sem és ráadásul legyen pont jó a cici után. Ezért gondolodom ilyenben.

Néztem a babymoov-ot, de nem tud melegen tartani, legalábbis nem írja, meg a momert-et.

Aventes és mam-os cumisüvegeket használunk egyelőre.

Leírná valaki pontosan hogy kell használni?

2012. júl. 30. 17:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem a legújabb Avent-es van, de nem vagyok vele megelégedve, mert 8 percig tart, mire 40 ml sima hűtőben tárolt anyatejet felmelegít. Nagyon designos, jól néz ki külsőre, egyszerű használni, jó a marketing szövege, hogy egyenletesen melegít.... De a gyereknek 8 perc rengeteg idő ha éhes, vörös a feje, már úgy üvölt a kajáért... Szóval nem ajánlom...

[link]

2015. márc. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!