Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megszületik a kistesó a...

Ha megszületik a kistesó a kislányom akkor is ezt fogja csinálni?

Figyelt kérdés

a családban született több baba is ,én 26 hetes vagyok kisfiúnk lesz.

voltunk látogatóban ahol épp szoptatta az anyuka a babát.

azóta ő is ezt csinálja a babájával.

aranyosnak tünik, de biztos folytatni fogja még jobban ha megszületik a baba és látni fogja hogy én is csinálom

ez okozhat gondot később az oviban? kellemetlen ez?

le kell szoktatni róla??

amúgy őt nem is tudtam szoptatni, újdonság lesz ez számomra..

2012. júl. 30. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy kel leszoktatni! Téged utánoz, teljesen jól teszi. Idővel abba fogja hagyni, de az valóban így lesz, hogy ha Tőled is ezt látja ,többet fogja az elején csinálni. Ez teljesen természetes.
2012. júl. 30. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
én is ezt csináltam amikor megszületett az öcsém :) szerintem semmi baja nem lesz, csak anyát utánozza :) én az ovira már leszoktam róla :)
2012. júl. 30. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

2es vagyok

nem értem, mit kell lepontozni a válaszomat? semmi rosszat nem mondtam, leírtam a kedves kérdezőnek hogy a családban mit meséltek, nem egy ember mondta el ezt hogy én milyen voltam és mivel még nincs gyerekem csak pocaklakóm így nincs tapasztalatom, gondoltam bíztató válasznak ez is jó lesz. azért köszi hogy gondoltatok rám és rám nyomtátok a piros kezet! ha ennyire okosak vagytok hogy az én válaszom nem jó akkor írjátok ti meg a helyes választ!

2012. júl. 30. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem hogy ebből gond lenne. Ne szoktasd le róla, nem tudom miért kellene. Amúgy meg rengeteget változnak, amit ma csinál azt nem biztos hogy holnapután is fogja, úgyhogy szerintem fölöslegesen aggódsz emiatt. Különben is természetes dolog, amelyik gyereknek van kistesója akit anyukája szoptat, az biztos nem akad fenn ezen.
2012. júl. 31. 01:36
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Ezt fogja csinálni valószínű, a lányom is utánzott, 21 hónapos volt mikor az ikrek születtek. Ő kettőt cipelt, szoptatott, ringatott mindig, aztán ahogy nagyobbak lettek a kicsik elhagyta, már nem volt olyan érdekes. Nem kell leszoktatni, és nem lesz semmi baja ettől....:-) Sok boldogságot!
2012. júl. 31. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Hagyad nyugdtan, ezáltal lehet kisebb lesz a féltékenység is. majd ő is pelenkázza a babáját, fürdeti, mint te atesót. Majd belevonod őt is. Együtt csináljátok. Nem hiszem hogy ez gond lesz később.
2012. júl. 31. 09:21
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

akkor nem idegeskedek emiatt :)

2012. júl. 31. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!