Ételallergia kérdés. Így is előjöhet?
Ilyen nincs. Sőt,az allergia legjobb ellenszere,ha fokozatosan szoktatják az ételhez a szervezetet.
De ha valamitől kiütéses,vagy hasmenéses,az sem feltétlen allergia. Lehet enyhe gyomorrontás is.
Pont ezt mondta az orvosunk (most vagyunk túl egy allergiavizsgálaton -vérből nézték). Gyakorlatilag azt mondta, hogy rendben a gyerek, de attól még bármikor előjöhet nála bármilyen allergia (kamaszkortól a felnőttkorig bármikor). Nekem pl. "mászkált" is a pollenallergiám (évekig allergiás voltam valamire, majd néhány év múlva nem, viszont valami újra megint).
De ezen ne aggódj előre, ha mindent úgy teszel, ahogy az orvosod/védőnőd tanácsolja és bízol is bennük, akkor nem rajtad fog múlni. (Ezt nekem nehéz volt megtanulni, most a 2. gyerkőcnél kicsit görcsöltem ezen a dolgon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!