Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak anyatej pótlásaként...

Mit adjak anyatej pótlásaként 11 hónaposomnak az esti szopi után?

Figyelt kérdés

Nálunk ez a 21 órai (a nap 5. evése). Úgy tűnik, nem elég neki már a tejem.

Adjak neki tápszert? (Eddig nem kapott.) És miből? A cumisüveget nem ismeri. Itatópohárból is nehezen iszik. Pohárból ügyesen iszik, vizet, de abból is elég keveset fogyaszt.

Vagy valami mást kéne adni? 18.30 körül "tejes" (tejpép, túró, joghurt) ételt kap. Ezután nem tudom, hogy enné meg 9-kor pl. a sinlac-ot.

2012. júl. 30. 10:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen sztem az lenne a helyes úgy jól lakna:)
2012. aug. 1. 09:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Oké. Mától, holnaptól a következőt próbálom:

reggel szopi,

délelőtt: gyümölcs

dél: főzelékféle hússal

délután: tejes uzsonna

estefelé: főzelék

fürdés után, lefekvés előtt: szopi

Remélem, a déli főzelékevészetbe nem kavar be a délelőtti gyümölcs (mert korábban azért nem ette az ebédet). Meglátjuk.

2012. aug. 1. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
még mindig utolsó, azért írtam hogyha bezavar akkor add du a gyümit felváltva a tejes dologgal h egyik nap tejpép du másiknap gyümi és akkor kimarad a tízórai!! ha az úgy jó nektek, a LÉNYEG AZ ESTI 18:30 KÖRÜLI HAMI NORMÁL KAJA LEGYEN AMIT TI VACSIZTOK, lehet főtt kaja vagy szendvics!!! ez a lényeg a többi ahogy nektek jó ahogy kialakítottátok..
2012. aug. 1. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, működik nálatok az új vacsi dolog? Mert nekem nem nagyon akarja..
2012. aug. 9. 19:16
 15/16 A kérdező kommentje:

IGEN!!!!

Köszi mindenkinek, egyelőre egész jól eszik így. (Bár délelőtt kisebb adag gyümölcsöt adok neki, így eszik nagy adag főzeléket ebédre. Este pedig csak 7 körül van a vacsora, és 9-kor még nagyot szopizik.

2012. aug. 12. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülök hogy segíthettünk utsó elötti:D
2012. aug. 13. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!