Olyan mintha babámat nem érdekelné a helyváltoztatás. Ami messzebb van az nem érdekli, nem kúszik, nem mászik-mi lehet a baj?
Mindenféleképp vidd a Dévényesekhez. Nálunk is ugyanaz volt, mint az első válaszadónál, már elmúlt 11 hónapos, mikor kiderült a "baj".
A google-ban keress rá az intézményre, van telefonszám is, a lakhelyedhez legközelebbi gyógytornászt fogják ajánlani és készülj fel, hogy pénzbe fog kerülni (de ha jól tudom , csak akkor nem, ha neurológus ad beutalót, egyébként megkérik az árát).
..és még valami:ne aggódj, segitenek a babán!!!
csatolok egy linket:
www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1245763506.3626.xls
Itt is keresgélhetsz.
Az előző voltam.
Első vagyok. Mi ma voltunk harmadik alkalommal a Dévényesnél és nagyon-nagyon pozitívak a tapasztalataim, máris látszik a javulás a babám mozgásán. Persze nem mondom, lelkileg fel kell rá készülni, mert a gyerkőc végigordítja az 1 óra hosszát. Anyagilag is elég húzós (1 óra 4000 Ft itt Miskolcon) de megéri.
Nem ültettétek esetleg a babádat? Mert ha nem tud még magától felülni és te mégis ülni hagyod az is árt neki és visszavetheti a mozgásfejlődésben is. Sajnos ezt a hibát mi is elkövettük :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!