Mi a különbség az alábbi üléskategóriák között?
0-18,9-18,9-25.
szoval persze tudom hogy suly szerint van kategorizálva,de kialakitásra miben különbözik a 0-18as és a 9-18as vagy a 9-18as miben különbözik a 9-25östöl?
Méretben van különbség, magasság, szélesség. Valamint van aminek lehet a fejtámláját emelni, van aminek nem.
Van amit majd át lehe alakítani ülésmagasítóvá.
A legjobbak a kis kategóriát behatároló ülések, mert azok biztonságosabbak.
Gondolj bele, van egy 0-13 kg ülés, ami jó 0-1 éves korig.
Van a 0-18 kg ülés, ami jó 0-3 ées korig.
A 0-13 kg biztonságosabb, mert kisebb, kisbabán az van kifejlesztve, menet iránnyal háttal beköthető...
Míg egy 0-18- ás ülésben elvész a pici baba, nag neki az ülés, hamarabb menetiránynak megegyezően kell bekötni, fékezésnél még nem tartja a fejét...
Oké hogy csak 1 ülést kell venni, nem kettőt, de a gyermek élete nem ér annyit szerintem, amennyit az ülésen spórolnék!!!
Nem vásárlás miatt kérdezem:)
hordozóval indultunk,utána lett 9-18-as ülésünk,és most váltanék 15-36osra.(ezt lehet ülésmagasítóvá alakítani,bár ugy tudom az nem szabályos)
vannak ülések 9-36os kategóriában is,ebböl a saját övet kivéve tudjuk 1-36osként használni az autó saját övével...ezt már megtudtam:)
De ha megnézed a 9-36, és a 18-36 ülést, a 9-36 olyan és akkora mint a 9-18, a 18-36 pedig már magasabb, szélesebb.
Ülésmagasítónak tökéletes az ha szétszeded az ülést, de az majd csak 7 éves kortól kell kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!