Néztem a tescos pelust, mert most akciós volt. De két féle lila volt, vagy lehet, hogy színvak vagyok, de valami ismertetőt tudtok írni, ne csak azt, hogy lila?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 17:34
1/8 anonim válasza:
Rajta van hogy xkg-ykg-ig. Gondolom a 4-9kg-ig kell.
2/8 A kérdező kommentje:
talán nagyobb most 7 kg a fiam és van combja.
2009. júl. 16. 17:46
3/8 anonim válasza:
Az én kislányom is 7kg,elég hurkás és azt használjuk.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én jól befürödtem vele, mert egy kisebb tescoban vettem, és a sötétlilát, ami nejlonos és sz...r... Úgyhogy szerintem a világosabb és kicsit igényesebb csomagolásút szokták itt ajánlani, hogy jó. A sötétlila, value-st semmiképp ne vedd meg, mert csupa nejlon az egész :( Amúgy valószínű elég a 4-9-es még neki.
5/8 anonim válasza:
A Tesco színes márkásat vedd meg,a másik az nejlonos,a valués.Mi használtuk én szerettem.Most éppen DM-est használok.
6/8 A kérdező kommentje:
Rá van írva, hogy színes?bocsánat ha érthetetlen vagyok!
2009. júl. 16. 21:46
7/8 anonim válasza:
Szia!Nincs ráírva hogy szines.Világoslila színű és az van ráírva hogy Tesco Unises és a kg.A másik tescós nagyon sötét lila színű csagolásban van,majdhogy nem sötétkék.
8/8 anonim válasza:
Próbáld meg a Pennys pelust(narancssárga csomagolású)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!