Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez milyen kiütés? Kép lent!

Ez milyen kiütés? Kép lent!

Figyelt kérdés

[link]

6 hetes babámnak ilyen kiütései vannak már kb 2 hete.

Voltunk dokinál is, ő nem tudta megmondani(és a védőnő sem) csak kiírt egy krémet száraz bőrre. Ha nem javul, majd vissza kell mennünk.

Az arcán, a nyakán és a mellkasán van ilyen. De pár darab megjelent már a kezén is. Száraz a bőre ahol vannak a pattik. Kezdődő ekcéma lenne?

2012. júl. 27. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Én nagyon sok pici babán láttam már ilyen kiütést, nem tudom mitől lehet, de szerintem nem olyan vészes.
2012. júl. 27. 12:56
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok ismét. Piros foltok a baba bőren, laposak, (nem kiemelkedő, mint a csalánkiütés), pikkelyes, száraz, hámló felülettel. Ez a jele a kezdődő ekcémának.
2012. júl. 27. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:
2012. júl. 27. 13:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! A kicsi nyaka körül a pattik nagyobbak és laposabbak is..viszont a bőre nem hámlik.

Állandóan a netet böngészem ezzel kapcsolatban, persze csak amikor engedi a drágám :)

Reméljük nem lesz ebből ekcéma.

2012. júl. 27. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
anyatej okozza ne fogyazs tejet tejterméket tojást és nem lezs ilyen a baba böre barátnömnek is ugyanez volt
2012. júl. 27. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem ekcéma.Szerintem is anyatejtől van,majd elmúlik!
2012. júl. 27. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:
lehet hogy erős a tejed és ez tejkiütés.
2012. júl. 27. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

ez tejkiütés!semmit nem kell csinálni vele,elmulik magától.

gondolom doki-védőnő gyakran látja még ilyen korban, biztos mondták volna ha valami baj lenne.de ha ujonnan jött ki s aggódsz,mutasd meg valamelyiknek.

2012. júl. 27. 14:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Esetleg laktózmentes tejet ihatok? Vagy ebben nem a laktóz számít?

2012. júl. 27. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
én ugyanuzgy ettem-ittam tejtermékeket.én ugy tudom, h a tejben lévő hormonok okozzák ezeket a kiütéseket.nekem a háziorvos ezt mondta, azt ne h ne egyek tejterméket...:)
2012. júl. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!