Ez milyen kiütés a lányom lábán? (képpel)
Figyelt kérdés
Hétfőn adtam neki egy kicsi almát kóstolás képen és kedd reggelre ez jött ki a lábfején és a combján. A védőnő szerint az almától jött ki és kenjem popsikrémmel. A combján már elmúlt, de a lábfején nem. Tényleg az almától jöhetett ez ki? Anyukám szerint nem. Hétfő óta nem kapott több almát egyébként. 5hónapos.
Nem látszik teljesen, de olyan mintha kis hólyagok lennének. Nem fáj, nem viszket neki.
2012. jún. 28. 14:23
1/9 anonim válasza:
jujjj doki ir rá kenöcsöt allergia lehet!!!!
2/9 anonim válasza:
Jó ronda, viszket is neki?
Vid el a háziorvoshoz, lehet ír, javasol valamit, fenistil cseppet, vagy kalciumot.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem viszket neki.
2012. jún. 28. 14:42
4/9 anonim válasza:
Calcimuskot adj neki leviszi ezt a fajta kiütést
5/9 anonim válasza:
Nem, én nem hinném, hogy ez az almától van.Sudocrem és kálciumos ampulla valóban jó rá, de előbb orvosnak kell megmutatni.
6/9 anonim válasza:
Az ampullás helyett inkább a CalciKidet javasolom! Az ampulla is jó, de igazából nem gyomron át való, ez benne van az útmutatóba is.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezeket vény nélkül is lehet kapni? Sajnos csak kedden van doki.
2012. jún. 28. 21:13
8/9 anonim válasza:
A Calcikidet szerintem ige, lehet, hogy a másikat is, de persze úgy drágább. Ügyeleten is kiírják szerintem.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma mégis tud minket fogadni a doki.
Egyre több pötty van rajta, remélem nem bárányhimlő.
2012. jún. 29. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!