Ti hány naposan mentetek sétálni babátokkal?
Figyelt kérdés
ma vagyunk 1hetesek:)2012. júl. 27. 06:12
11/13 gabszem válasza:
Ja és még annyi hogy azért most még ne vidd be olyan zárt helyre ahol sok ember van, de pár hét múlva már oda is mehettek.
12/13 anonim válasza:
Nekem 2 hetes koráig nem engedte a gyerekorvosunk. Olyan fura is volt mikor nálunk kijött mert még csak azt sem engedte, hogy gyerekkel a kezembe az ajtó közelébe menjek kikísérni (zárt lépcsőházban lakunk ...) Hát nem tudtam hogy mi értelme volt úgy félteni. Így itthon penészedtünk 2 hétig és már a falat vakartam a bezártságtól én is... Szellőztetni a lelkünkre kötötte hogy csak úgy lehetett, hogy a szobájába kinyitottuk az ablakot és bezártuk és elvittük onnan.Pedig olyan szép idő volt kint... na már mindegy. túléltük. Ha tudtam volna hogy másnak 1 hetet tanácsoltak biztos nem penészedünk még egy hétig tovább kint. A legrosszabb az volt, hogy magyarázatot sem igen adott.
13/13 anonim válasza:
* nem a bejárati lépcsőházi ajtó hanem idebent a bejárati ajtónkig!!! aminél kívül még plusz közös ajtó van a szomszéddal és még azon kívül is zárt lépcsőház...háááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!