Le tudná mérni nekem valaki az rácsvédő méretét? Bele tehetem majd ebbe az ágyba?
Kerek a kiságyunk és nem tudom,hogy elég lenne e bele venni sima rácsvédőt,mert ami hozzá tartozik az nagyon drága!
Hát szerintem ez az ágy nem lesz sokáig elég a babának, nagyon kicsinek látszik...A rácsvédők különböző méretben vannak, vannak olyanok is, amik körbeérik a 120X60-as kiságyat.
A teszvesz-vatera oldalon találsz akár 1 ftért is, max veszel kettőt...
Szia!
Én azt tudnám neked javasolni, hogy mérd körbe az ágyat a pereménél és vegyél egy csinos anyagot (polár ami mintás) és ha 4 rétegre hajtva összevarrod akkor még mindig olcsóbban jössz ki és tényleg az ágy méretéhez lesz igazítva. Amúgy a mi kis ágyunk 120 cm hosszú és 60 cm széles téglalap alakú volt ameddig használtuk!
Üdv egy 14 hónapos anyuka.
Szia!
Szintén 2 válaszoló vagyok!
Tehetsz a felére, de akkor a másik oldalon meg lesz az esélye, hogy néha koppani fog a feje a babádnak!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!