Mit tegyek? Megegyeztünk a kislányunk nevében, és a barátom most mégis mást akar! Teljesen el vagyok keseredve!
22 éves vagyok. Most jön az első babánk szeptember vége fele!:)
Megegyeztünk, ha fiú ő, ha lány én adok nevet a kicsinek. Amikor kiderült hogy kislány lesz, láttam rajta hogy el van keseredve, a névadás végett. Aztán közösen persze, megegyeztünk hogy Szonja lesz a kicsi neve. Ezt már régebben elhatároztuk. Ki lett festve a kicsi szobája, most ebben a hónapban,falra felírva hogy Szonja, kis ruhákat rendeltünk a nevének a feliratával, és még folytathatnám a sort. Aztán valamelyik nap mondta a barátom, hogy mi lenne a Kinga lenne a neve. Semmi kifogásom ellene, csak akkor miért csinálta meg a kis szobát, meg a sok sok mindent. Teljesen kiakadtam elsőre, sikerült össze is vesznünk ezen. Most is még folyik a harc, hogy Kinga vagy Szonja. Most ilyenkor mit tegyek?
Nekem a top 5 lánynevek között sosem volt ott az Orsolya, aztán egyszercsak ( a terhesség vége felé) kipattant az agyamból, hogy legyen Orsolya.
Szóval elhamarkodtátok a szobafestés, ruharendelés dolgot kicsit:-(
Szerintem ragaszkodj a Szonjához, ha már úgy volt, hogy a lány nevet Te választod, a fiúnevet meg ő.
Nem tudom segít-e, nekem annak idején sokat segített, mikor hezitáltunk, hogy mi legyen a lányunk neve:
Név elemzése:
A Kinga név felelõsségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak. Nem szívesen fordít idõt és energiát mások meggyõzésére. Az esze gyorsan vág, és csak jól elvégzett munkát szeret kiadni a kezei közül. Mivel nagyon igényes, sokszor inkább maga végzi el azokat a munkákat is, amiket esetleg másokra bízhatna. Mindezt azért teszi, mert tart attól, hogy ha nem maga végzi el az adott feladatot, az a minõség rovására mehet. A név egyenes jellem kialakulását támogatja.
A Szonját itt nem találtam, de van ilyen névjellemzős könyv, abban biztos benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!