4 hónapos babámnak egy fokozatot emelhetek a sportrész háttámláján ami amúgy 180°-ig van döntve?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 12:50
2/6 anonim válasza:
persze hogy emelhetsz rajta. Ha belegondolsz a hordozóba sem teljes vízszintbe van a gyermek.
3/6 anonim válasza:
Igen, én megkérdeztem anno a gyerekorvosunkat és "engedélyezte" :)
4/6 A kérdező kommentje:
Még nem tettem így bele.Sőt sehogy se, mert eddig a mózest használtuk.Kipróbálom remélem nem dől el..bár lényegében így is fekszik:) Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 26. 13:03
5/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám is 4 hónapos és egy hetes. Már 2 hete a második fokozaton van döntve a babkocsi és ugy megyünk vele. Ha látom , hogy el pilled egy picit, akkor egy mozdulat az egész és leengedem ,akkor majdnem vizszintesben van. Amugy én nagyon szeretem így mert az én babám nagyon bukós és így nem jön neki ki séta közben. Ahogy elnézem kényelmes is lehet neki, nem fészkelődik. nekem így jelzi ha nem jó a póz ha fogom az ölemben akkor is. De gondolom a te babád is. Próbáld ki nyugodtan, meglátod fogja élvezni, hogy jobban szét lát.
6/6 anonim válasza:
Ja igen, van egy nagy elefánt-játéka, annak szokta dönteni a kis fejecskéjét, így nem csúszkál el :)
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!