Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor raktátok le a babátok...

Ti mikor raktátok le a babátokat a földre/keményebb felületre játszani? AMikor már tudott biztosan kúszni/mászni?

Figyelt kérdés
Amikor még csak próbálkozott felülni/kúszni/mászni hova raktátok? Az én babám állandóan eldobja magát és akkorákat koppan a feje hogy nem merem lerakni. Inkább az ágyon játszok vele, de akkor meg félek sokszor hogy leesik. Hiába ott vagyok vele, egyszerre 2-3-at is pörög ha begyorsul. Alig érek utána. A járókát egy idő után megunja. Próbáltam puha takarót tenni a földre de úgy is elég nagyot koppan ha esik. Ti hogyan oldottátok meg ezt az átmeneti időszakot?
2012. júl. 26. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdett oda-vissza forogni. Úgy is tudnak közlekedni egyébként nagyon ügyesen :)

Először játszószőnyegre a földre, de nem sokáig használtuk a játszószőnyeget mert mindig legurult róla.

Az hogy beüti a fejét, majd egy idő után óvatosabb lesz ha már párszor beütötte.

2012. júl. 26. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mást nagyon nem tudsz. Tegyél le paplant, és arra a plédet. De gondolom erről is lefog forogni, de ne korlátozd semmiképp se. Biztos óvatosabb lesz majd, ha párszor megtapasztalja a koppanást.

Egy barátnőm vett a fiának egy spec sapkát, ami a kutacsát védi, mert mindig akkorákat esett, valahogy nem volt félelemérzete.

2012. júl. 26. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én habtapival raktam le a szobát, ahol napközben voltunk, az nem süppedős, tud rajta ügyeskedni, de elég puha ahhoz, ne koppanjon a feje. Ja, és takarítani is egyszerű:).
2012. júl. 26. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni ilyen szivacs puzzlet, én azzal parkettáztam ki a szobát, és azon hempergett, a kemény sarkokat meg kipárnáztam, pokrócoztam.
2012. júl. 26. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Puzzles vagyok: Még mielőtt a fejét elkezdte emelni, akkor leraktam. Így hamar megtanulta, hogy kiságyban alszunk, kint játszunk. Meg kell tanulnia normálisan koppanás nélkül érkezni. Puha felületen csak élvezni fogja az elvágódást. Nem azt mondom, hogy betontra rakd, de ne a pihe puha ágyra.:)
2012. júl. 26. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp tedd le a földre, habtapira. Nagy találmány. Szigetel, elég puha, de nem túl puha. Én mindkét gyerekemet kb. 3 hónaposan leraktam. A kicsi most ezen kúszik, a nagy ezen tanulta meg a színeket, és mivel ABC-s, most a betűket kérdezgeti. És tényleg könnyű feltakarítani róla a visszabukott kaját.
2012. júl. 26. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

én szívtelen anya vagyok :D

2 hónaposan már letettem, akkor mág játszószőnyegre, majd 5,5 hónaposan a parkettára mert kúszott, kutyázott és kicsúszott alóla vagy lekúszott róla :)

sokat koppant a feje, volt, hogy vérzett is mert kidörzsölte a szőnyeg :( sajnáltam, de 6 hónaposan már nem koppant, ügyesen megtanult érkezni. szerintem csak az időt tudod húzni, bármikor teszed le, koppanni fog a buksija míg meg nem tanul jól érkezni, vigyázni

2012. júl. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!