Ti mikor raktátok le a babátokat a földre/keményebb felületre játszani? AMikor már tudott biztosan kúszni/mászni?
Amikor elkezdett oda-vissza forogni. Úgy is tudnak közlekedni egyébként nagyon ügyesen :)
Először játszószőnyegre a földre, de nem sokáig használtuk a játszószőnyeget mert mindig legurult róla.
Az hogy beüti a fejét, majd egy idő után óvatosabb lesz ha már párszor beütötte.
Mást nagyon nem tudsz. Tegyél le paplant, és arra a plédet. De gondolom erről is lefog forogni, de ne korlátozd semmiképp se. Biztos óvatosabb lesz majd, ha párszor megtapasztalja a koppanást.
Egy barátnőm vett a fiának egy spec sapkát, ami a kutacsát védi, mert mindig akkorákat esett, valahogy nem volt félelemérzete.
én szívtelen anya vagyok :D
2 hónaposan már letettem, akkor mág játszószőnyegre, majd 5,5 hónaposan a parkettára mert kúszott, kutyázott és kicsúszott alóla vagy lekúszott róla :)
sokat koppant a feje, volt, hogy vérzett is mert kidörzsölte a szőnyeg :( sajnáltam, de 6 hónaposan már nem koppant, ügyesen megtanult érkezni. szerintem csak az időt tudod húzni, bármikor teszed le, koppanni fog a buksija míg meg nem tanul jól érkezni, vigyázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!