Be szoktak lázasodni a babák a 2hós oltást követően (amikor 5 féle betegség ellen kapnak oltóanyagot)?
Ha igen akor mennyi idővel az oltás után? Mennyire szokott ez súlyos lenni? Könnyen túl lehet rajta jutni? Soká tart?
Van valaki akinek a babája megúszta?
nekem 2 gyerekem van, de nem lázasodtak be egyik oltástól sem. Kicsit nyűgösebb lett a fiam, de a lányomnak meg sem kottyant.
Ha belázasodik, akkor sem vészes, szóval nem 40 fokos láza lesz.
Kisfiam nem lázasodott be. Mondták, hogy ha haza megyünk, adjak neki egy kúpot, majd este még egyet függetlenűl attól, hogy lesz e láza. Majd ha belázasodna, adjak még. Szerencsére nem lett semmi. Picit nyűgi volt oltás után, de ezen kívül semmi! :)
Ha azt tapasztalod, hogy a kúp után sem menne lejjebb 38 alá, akkor hívd a dokit, vagy az ügyeletet és kérj tanácsot.
11.59-es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy borogattam is neki. 3 helyen szúrták, mindre kapott egy kis hidegvizes rongyit. Ezt is attól függetlenül, hogy lenne láza!
Ebben a melegben meg még jól is eshet neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!