Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik kipróbálta a pamperst és...

Akik kipróbálta a pamperst és tescós pelust, de csalódott, melyik pelus vált be?

Figyelt kérdés
Szerintem alkati kérdés a pelenka. Hugoméknál bevállt a pampers, nálunk oldalt és hátul is kifolyt belőle a kaki, a tescosnál csak egy kicsit oldalt, hiába cserélünk rögtön pelust. Jelenleg 3-at használunk, 5,5 kg-s a lányom és anyatejes. Kinél melyik vált be?
2009. júl. 16. 08:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
mi is próbáltunk liberot pamperst, igaz tescost nem de mi huggiest használunk használtunk mindig még a kórházba is vittem mert az a legkisebb , pedig nem volt kicsi a babám de a pampersből ott is kifolyt minden, és a huggies bevált. a többit ajándékba kaptuk így próbáltuk ki de nem volt olyan jó egy sem mint a huggies
2009. júl. 16. 08:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a libero.
 3/25 anonim ***** válasza:
49%
Mi tescosat használunk, és tökéletes arra, hogy a végén a kukában landoljon.. történt már velünk is átázás, de kevés esetben. tökéletes a tescos pelus, meg persze negyed annyiba kerül, mint a pampers...
 4/25 anonim ***** válasza:
49%

Mi mindent kipróbáltunk amit csak lehett,mindenből kifolyt minden...kivéve a Pampers Sleep&Play!!!

az szuperjó,azóta is csak azt használunk Sikerrel!!:-)))

15 hós Kisfiúnk van

2009. júl. 16. 08:21
 5/25 anonim ***** válasza:
49%

pampers active baby xar,de a Sleep&play az vált be,az mindent MINDENT megfog,szóval megbizható MINDÍg!

1 éves Fiú Anyuja

2009. júl. 16. 08:23
 6/25 anonim ***** válasza:
ugy hallottam lányoknak liberó,fiukak pampers(nekünk csak a sleep&play jött be)azt ajánlom:-)
2009. júl. 16. 08:24
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
pampers
2009. júl. 16. 08:26
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a liberós és tényleg lányom van.:)

A pampers minden formája kapufa volt nálunk.

2009. júl. 16. 08:26
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem az ára miatt cseréltem le a pamperst. Egyszerűen agyamra megy, hogy minden egyes kakilás után öltözködhetünk. OK ilyen melegben, de később? Kislányom utál öltözködni, mint minden baba.

Sajnos a Sleep and Play sem vált be, abból is fönt és oldalt is kifoly.

Szerintem alkat függő, mert nekem és hugomnak is lányunk van, neki bevállt a pampers, nálunk nem. Az ő lányának rövidebb a mellkasa, a mi lányunk hosszabb.

2009. júl. 16. 08:31
 10/25 anonim ***** válasza:
66%
Szia, nálunk minden súlycsoportban ki kell kísérletezni, hogy melyik márka jó. Újszülöttnek a pampers jött be, de aztán a 3-6 kilósból már nem volt jó, ott a libero vált be. Most léptünk a 4-9 kilóra, most a dm-eset teszteljük, eddig bevált, de a tescosról is sok jót hallottam, úgyhogy ki fogom próbálni.
2009. júl. 16. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!