Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt is kóstoltatni kell?

Ezt is kóstoltatni kell?

Figyelt kérdés
Cékla, brokkoli, tök, patisszon?
2012. júl. 25. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elején mindent érdemes kóstoltatni. Betöltötte a fiam az egy évet, mikor már nem kóstoltattam. Persze nálunk az allergia amúgy is kulcs kérdés, mert én mindenre allergiás vagyok, emiatt jobban figyelek. Ha nálatok nincs allergiás, akkor lehet nem kell ilyen szigorúnak lenni, de jobb a békesség.
2012. júl. 25. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
nálunk nincs allergia
2012. júl. 25. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
az az igazság, hogy én nem nagyon kóstoltatok, rögtön rendes adagot kapott ezekböl is, semmi gond nem volt.
2012. júl. 25. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
en kostoltattam, a cekla kicsinek is adjato, de mivel a piros szino dolgok jobban alergizalnak, bizony figyelni kell vele. A brokkoli felfujhat, jobb kostoltatni ezt is. En csak a cukkinit kostoltattam, a tokot meg a patiszont utanna adtam, de mar rendesen, kostoltatas nelkul
2012. júl. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!