Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen mennyiségű alma kóstolt...

Milyen mennyiségű alma kóstoltása után lehet új gyümit kóstoltatni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy egy két napig adtam neki úgy hogy pár kanállal kezdtem és növeltem az adagot. mikor kiderült hogy nincs baja tőle hagytam neki hogy annyit egyen ami jól esik. ez kb egy hét után 60-80 gr volt. aztán utána kapott őszibarackot pár kanállal és utána jött a szokás jól eső mennyiség almából. Es pár nap alatt megfordítottuk az arányt az új ízből kapott egyre többet míg a régi kicserélődött.
2012. márc. 8. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

3 napig érdemes kóstoltatni az új ízeket. 1.nap csak 1 kanálnyit, 2.nap 2-3 kanállal, 3.nap egész adag is lehet (fél alma, egész alma, ahogy jól esik a babádnak.)

ha ez bevált, akkor ismerthez keverj 4.naptól új ízt 1 kanállal, 5.nap 2-3 kanállal...

2012. márc. 8. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ma adtam neki 3 kanálka almát, holnap adhatok mondjuk 6-ot? vagy inkább 4-et?
2012. márc. 8. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj a pocakja tőle, holnap duplázhatod az adagot.
2012. márc. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!