Vízszintesig dönthető autósülésről vélemény?
Figyelt kérdés
Németországba mennénk,5 hónapos fiamnak keresek vízszintesig dönthető autósülést,talán abban jobban viselné az utat,mert kocsival kell mennünk.
szerintetek?
2012. júl. 25. 09:40
1/8 anonim válasza:
én ilyennel még nem találkoztam. Tudsz linkelni egyet? Az nagyon fontos, hogy hátrafelé legyen bekötve a baba.
2/8 anonim válasza:
Olyan szerintem nincs, amelyik teljesen dönthető. Nekünk olyan volt, amit addig lehetett dönteni, mint ahogy a hordozó volt.
3/8 anonim válasza:
Talan a Jane-nak van hasonlo hordozoj, de nem vagyok benne biztos
5/8 A kérdező kommentje:
esetleg,valaki tett már meg ilyen hosszú utat babával?
2012. júl. 25. 10:17
6/8 anonim válasza:
Mi 6 órát utaztunk amikor a babánk 5 hónapos volt, hordozóban végig aludta az utat. Mi éjszaka mentünk, hogy biztosan aludjon.
Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg hogy autóba bekötve is dönthető-e a hordozó.
7/8 anonim válasza:
A hordozók (mint pl. a Besafe izi sleep) csak autón kívül használhatóak döntve!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,jobban belegondolva, persze hogy nem dönthető, mert úgy már nem biztonságos utaztatni a babát,de hát mit lehet tenni...
2012. júl. 26. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!