Más baba is olyan koszos álló nap, mint az ördög,
amióta mászik?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. Minden reggel felsöprök, felmosok. Kicsi a lakás, így könnyen megtehetem.
Mégis, mire tízkor délelőtt elindulunk sétálni már öltöztetnem kell, mert koszos még a füle töve is, délután ismét, estére meg már rettenetesen.
Néha eszembe jut, hogy ha most belibbenne a védőnő, vagy valami váratlan nemes vendég, akkor égne az arcom rendesen...
De tíz percenként öltöztethetném, ha tisztán akarnám látni egész nap.
2009. júl. 15. 20:11
1/6 anonim válasza:
ne aggódj, szerintem minden gyerek ilyen! egyszerűen ügyesebben takarítanak, mint mi:-)) ezen ne is rágódj, ez az időszak ilyen. a védőnő pedig ezt nagyon jól tudja:-) legalábbis az enyém, mert ő maga mondta, hogy ne aggódjak, sokkal koszosabb is lehetne, amennyit jön megy, és sokkal több seb is lesz még rajta:-)
Adj rá minél sötétebb ruhát, bár ilyen melegben ez sem a legjobb megoldás. max olyanokat otthonra, amit nem sajnálsz:-) én tescoban veszek neki több darabos kiszerelésű bodykat, azokban mászik itthon. azt nem sajnálom, mert tuodm, hogy néhány mosásra tervezett ruhák, 4-5 évig úgysem fogja az anyaga bírni /mondjuk hogy kistesónak is eltegyem még/.
2009. júl. 15. 20:19
2/6 anonim válasza:
Ja, az enyém is olyan maszatos, mint egy kismalac, főleg, hogy fogzik is, és ebből kifolyólag (szó szerint, höhö) egész nap nyálazik a pólójára. Utána meg hason csúszva szedi össze a létező összes pormolekulát, amik a nedves anyagon kiválóan megtapadnak, és fél órán belül olyan lesz a gyerek, mint aki most jött a szénbányából:) Most a dögmelegben napi kétszer az erkélyen pancsol egy felfújható pancsolóban, utána mindig új cuccot kap, és újraindulhat a ciklus. Már várom, hogy megtanuljon négykézláb mászni, akkor már hátha nem fog úgy kinézni, mint egy kis felmosórongy:)))
2009. júl. 15. 20:39
3/6 anonim válasza:
Az enyém még nem is mászik, csak gurul, de állandóan koszos. Hol ebédel:-)), az egy külön téma, utána átöltöztetem. Majd jön egy kis böfi, a keze meg folyamatosan szöszökkel van tele. Bárhogyan is porszívózok, ő akkor is talál. Mi lesz, ha még a parkettát meg a járólapot is eléri!
2009. júl. 15. 20:39
4/6 anonim válasza:
Kúszik ezerrel. Ő a padlófényezőm. De rendes, mert délelőtt felmos saját magával majd délután fölvixolja:) én nem is értem hogy tud ilyen kis koszi lenni. Na meg amit a főzelékkel művelünk.... Még az én hajam is olyan. Többnyire a lábára keni:))) jajjj!!!!
2009. júl. 15. 21:11
5/6 anonim válasza:
Na, én is rosszul vagyok minden nap..Szörnyű, milyen mocskos lesz! Pedig takarítok, mint a gép. De olyan helyeken jár, csak úgy vonzza a koszt! De nyugi, még egypár évig nem a tisztaságról lesznek híresek:D
2009. júl. 15. 21:25
6/6 anonim válasza:
A 20:39-es válaszolónak: Nyugi az én fiam már négykézláb mászik de így is mindig csupa mocsok pedig én is minden reggel úgy kezdek hogy takarítok. Ez egy ilyen korszak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!