Mit eszik 10 honapos babatok? Olyanok irjanak akik kovetik az ajanlast. ( liszt 1 eves kortol, tej 2-3 eves kortol).
Figyelt kérdés
Milyen ragcsalni valot adtok neki a kifli kenyer helyett ami ugye lisztes es nem adhato?2012. júl. 23. 13:52
11/11 A kérdező kommentje:
2 het mulva leszunk 10 honaposak es nekem azt mondjak hogy liszt 10 honapos kortol(elirtam nem 1 eves kortol , hanem 10 honapostol), turo joghurt sajt 1 eves kortol. De ti azt irjatok mar reg rantjatok a foziket. A doki is irt fel tejpepet glutenmentest!!! Komolyan mondom az ember jot akar a gyereknek es a vegen rosszat tesz!! Hisz ti mar reg adtok neki rabrasos fozit, es kenyeret kiflit...
Egyebkent meg szopizunk, eszunk sok husit, mindenfele zokdseget, gyumiket az apromagvasok kivetelevel, csak a liszt maradt ki... De ma mar adtam is neki vajas kiflit... Mert irtatok ti mar azt is esztek ennyi idosen. Koszi a valaszokat. Ki tudja mi a jo....vedonot fel fogom hivni!!!
2012. júl. 24. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!