Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Legeslegujabb gluten ajanlast...

Legeslegujabb gluten ajanlast ki hallotta?

Figyelt kérdés
Ismet ujitottak. Eddig 4-7 honapos kor kozt kellett bevezetni a glutent, legalabb is tavaly meg ezt mondtak. Ma meg azt, hogy 5 honaposan be KELL vezetni, ketnaponta kapjon egy mokkaskanalnyi tejbe aztatott kekszet. De meg fel sem nott egy generacio, akinel 4-7 hosan bevezettek a glutent, akkor vajon honnan veszik, hogy a pont 5 honapos kor jo lesz?

2012. máj. 24. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem mi bajod van?

a 4-7 között nincs ott az 5 hó?

2012. máj. 24. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom, anyatejbe...

4-7 hó között kell, lehetőleg még akkor, mikor kap anyatejet, és nem alakult ki teljesen az immunrendszere.

Egy lisztérzékeny anyuka

2012. máj. 24. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem 4-6 vagy 4-7 ho kozott, hanem 5 honaposan kell.

Bajom nincs, csak eddig azert megvolt a lehetoseg a 6 honapig tarto kizarolagos szopira es most nincs meg.

2012. máj. 24. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szoptatom... De nem ez volt a kerdes....
2012. máj. 24. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

látom kitörölted a válaszom,ennyi erővel az elsőt is kitörölhetted volna..

nem kell túl parázni a hozzátáplálás témát,mindig lesznek új trendek,a lényeg az,hogy az a jó a baba szervezetének ah minél hamarabb találkozik az ételekkel,ha egy normális orvossal beszélsz Ő is ezt mondja,ha 5 hónaposan kell bevezetni,akkor 5 hónaposan adj neki,ettől nem lesz egy szoptatott babának sem baja,sőt jobban jár..

2012. máj. 24. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk most aktuális a kérdés. 5.5 hós a fiam, anyatejes. Mivel már kap gyümölcsöt (kinézte a kezünkből mikor a nagyot etettem vele) , a következő lépés az volt, hogy tettem bele egy mokkáskanál darált háztartási kekszet. Szóval szerintem a lényeg, hogy figyelni kell a gyereket, hogy mikor jött el az idő a hozzátáplálásra, meg be kell tartani a fokozatosságot. A glutént valóban be kell vezetni 4 és 7 hó között, de hogy azon belül mikor, az a babától meg a hozzátáplálás kezdő időpontjától függ.
2012. máj. 25. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!