Tápszeres babák anyukái! Hogyan eszi a babátok a tápszert?
Mármint mindegy egyes étkezésnél ugyan annyit kap? Éjjel is? Mert állítólag éjjel kevesebbet kell nekik adni, mert megterheli a pocit.
Nálatok ez hogy megy?
11 hetes. Napi 6x eszik, beleértve az éjjelit is (1x). Mindig 130-at adok neki. Nagyon ritka, ha nem eszi meg mind, de akkor is csak max 5-10 mili marad meg.
Nektek mennyi idős a babátok??
A 13:40-es vagyok: én ugy szabályoztam, hogy mindig kicsit többet (+ 20 - 50 g, attól függöen, hogy mennyi az átlagos adag) tettem az üvegbe, mint amennyit rendszerint eszik és ha éhesebb volt, akkor tudott többet enni, de ha kevesebbet kivánt, akkor meghagyta - igy a baba maga tudta szabályozni.
És még egy tipp: ird néhány napig, hogy mikor mennyit eszik, akkor az egész napi mennyiség az, ami a mérvadó - ha egyik nap lényegesen kevesebbet eszik ,akkor valami gond lehet (nme biztos, h0gy van, de lehet), ha többet, akkor megnött az étvágya és ezentúl többet igényel.
(Négy gyereket neveltem fel, van tapasztalatom)
Az én kincsem is kb 2-3 körül eszik és alszik reggelig. Én sem vettem észre, hogy bántaná éjjel a tápszer.
Én is írtam, hogy mikor mennyit, de nemrég abbahagytam, mert nem látom értelmét.
Eddig 7x evett 110-et. Éjjel 2x kelt enni. Akkor kitaláltam, hogy az esti kaját 130-ra növelem, simán bevágta. És így meg csak egyszer eszik éjjel, jobban is alszik. Aztán nappalra is átálltunk a 130-ra, kitoltam 3,5-4 órákra 3 helyett, így 6x eszik 7 helyett. Így meg van az adagja, picit több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!