Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anna vagy Léna? (bőv. Lent)

Anna vagy Léna? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ausztriában élünk.Olyan nevet szeretnénk a kislányunknak,ami mindkét országban TELJESEN elfogadott.Szóval nem néznének hülyén a lányunkra se otthon,se itt kint.Mindkettő tetszik,más eshetőség NINCS.

Anna:nagyon tetszik.

Léna:szintén,de ez Mo-n szerintem ez valahogy túl modern név.Valamint sokszor megkapom,hogy kutyanév.De ismerek kutyát,akit Rékának hívnak,sőt olyat is,akit Sárának.Nekem kissé az Anna felé húz a szívem,de ha a Lénára gondolok összeszorul a szívem.Férjemnek mindkettő tetszik.

2012. júl. 23. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Léna sokkal jobban tetszik.
2012. júl. 23. 10:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Léna kutyanév????Dehogy kutyanév!!! És nem is túl modern! A Magdaléna becézője többek között. (A lányom 2. neve is ez egyébként, és én is az Anna meg a Léna között vacilláltam, de a Léna szebb.)
2012. júl. 23. 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Én a Lénát választanám, szerintem nagyon szép név. Nincs ezzel gond itt sem Magyarországon, szerintem most már ez is teljesen elfogadott név.

Az Anna is tetszik, de valahogy mégsem adnám a lányomnak, talán mert nagyon sok van belőle itt felénk.

Én ismerek Lili, Zsófi és Béla kutyát, Lénát nem. :)

Ebből nem lehet kiindulni, sokan adnak valamiért embernevet a kutyának, de nehogymár ez gátoljon a névadásban.

2012. júl. 23. 11:06
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem mind a kettő tetszik, de szerintem függ a vezetéknévtől is, ha nem tudsz dönteni az alapján válassz melyikkel cseng jobban a vezetéknevetek.
2012. júl. 23. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mára vagyok kiírva, ha a baba nem viccel meg az utolsó pillanatban, akkor Léna lesz. Sokan leszólták, mikor megtudták, mondva, hogy túl sok Léna van már Magyarországon. Szerintem egyre gyakoribb. Nekünk nagyon tetszik, kit érdekel, mennyi van belőle. Jobban tetszik, mint az Anna.
2012. júl. 23. 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Léna. barátnőm kislánya is Léna, egy tündéri, aranyos , cuki lány. Annáról nekem mindig az idős nénik Annuskája jut eszembe
2012. júl. 23. 11:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Lénára szavazok. 1 Lénát ismerek, aki egy csodaszép kislány, nem kutyus :)))

Az Anna iszonyú gyakori.

2012. júl. 23. 12:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom Anna (nem tudom miért érv egy név ellen vagy mellett a gyakorisága, én nem szeretném, ha a nevével kéne kitűnnie), tehát erre szavazok, de a Léna is gyönyörű, mindegyik tökéletes választás. :)
2012. júl. 23. 13:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Léna. Ha meg végképp nem tudtok dönteni legyen 2 neve a picinek.
2012. júl. 23. 13:43
 10/16 A kérdező kommentje:
A gyakoriság engem se foglalkoztat,mindig is azt mondtam,hogy az én gyerekem nem azért lesz különleges,mert különleges neve van.Remélem,értitek mire akartam célozni ezzel.
2012. júl. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!