Léna mellé szerintetek milyen második keresztnév illik? Ti milyet adnátok, ha az első keresztnév Léna lenne?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 11:51
1/20 anonim válasza:
A vezetéknévtől is függ. Ha pl. Kiss Léna, akkor mehet hozzá hosszabb: pl. Boglárka, Marianna, .. Ha hosszabb a vezetéknév. pl. Hegyvölgyi ,akkor talán nem is kéne mellé , vagy vmi rövid pl. Anna.
4/20 A kérdező kommentje:
Ne nevessetek, de "Zsiros" a családnév.....ezért is van nehéz dolgom. :-)
2012. jún. 21. 12:43
5/20 anonim válasza:
Szia.
Szerintem-Dorka
Zsiros Léna Dorka (szerintem nagyon szep). Mas hirtelen nem is jutott eszembe. Ahogy elolvastam a vezeteknevet, rogton ez ugrott be.
6/20 anonim válasza:
A Dorka szerintem is jó választás lenne, ahogy elolvastam az előző válaszát, valahogy egyértelműnek tűnt, hogy az legyen. Nekem még ezek jutottak eszembe:
Zsiros Léna Dalma
Zsiros Léna Eszter
Zsiros Léna Kata
Zsiros Léna Vivien
Ezek szerintem jól hangzanak..
7/20 anonim válasza:
Szerintem meg Lia.
Zsiros Léna Lia. Tok edes!! :-)
8/20 anonim válasza:
Szia!
Zsiros Léna Veronika
Nekem ez nagyon tetszik:-)
10/20 anonim válasza:
Nekünk Léna Anna a kislányunk
Zsiros Léna Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!