Hogy néz ki 9hónaposod étrendje egy nap?
Reggeli 5:30 és 6:30 között - 200 ml tápszer
Tizórai 9 és fél 10 között - gyümölcs, van amikor keksszel, vagy zabpehellyel ( kb egy bébiételes üveg mennyisége v több)
Ebéd 11:30 és 12 között - főzelék hússal (kb 200 g)
Uzsonna 15:00 és 15:30 között - gyümölcs, van amikor joghurttal, vagy keksszel,általában dúsitott, hogy kibirja vacsoráig ( kb ugyanannyi, kicsivel több, mint a tizórai)
Vacsora 18:30 és 19 óra között - ebéd maradéka, vagy vajas kenyérfalatkák (ebéd mennyiségének háromnegyede vagy fele)
Utóvacsora, altató 20:30 körül - kb 250-280 ml tápszer
Plusz, ha látja, hogy eszünk, akkor neki is kell kölesgolyót adni, mert egyébként belemászik a szánkba és kiskutya módjára néz...
Egyébként már 10 hónapos, de egy hónapja is igy nézett ki az étrend. Látszik is rajta...kisfiú, 9,7 kg és kb 76-77 cm. Fura nagyon, mert a nővére fényevő születése óta, ő 1 évesen volt 7,5 kg és 74 cm :) és most is csak kb 14 kg :) Fiam szerintem többet eszik, mint a lányom, két véglet...
10 hónapos a kisfiam, de 9 hósan is így evett.
6-7 között 250 ml tàpszer, 10-kor 1-1,5 szelet kenyér sajttal, vajjal, felvàgottal, stb. Ebéd 13-14 között: azt eszi, amit mi, kivétel: tojàsfehérje, tej, szója, méz, aprómagvasak. Uzsi gyümölcs joghurttal, keksszel 5 körül, vacsi 250 ml tàpszer 8-kor.
Nàlunk nincs 7 körül főzelék, mert akkor nem innà meg az esti tàpszert.
Jó sokat esznek a Ti babáitok. Az én kicsim ezek szerint rossz evő :) Délben örülök ha negyed vagy fél bébiételt megeszik :)
Köszi a válaszokat írjatok még nyugodtan :)
Ido elott elkuldtem. :) 3. vagyok.
Igen, eszik mint a "nagyok". Csipetek neki kis katonakat, o meg pakolja be a szajaba! A barackot/kortet is odaadom es meragcsalja, nagyon elvezi. En is a takaritast utana... :) Csak az a "baj" (ami nem baj persze), hogy miota igy eszik, a kanalas dolgokat is igy akarja, az meg nem megy neki ugye, de azert balhezik miatta, hogy o akarja. :)
Nyugi, a babad megeszi, ami neki eleg. Az en fiam sem eszik mindig igy, nalukbmeg sok minden kozrejatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!