Mi a különbség a tejes, a teás, vizes cumi között? Miért kell külön cumi? A rékli és a kising ugyanaz? A kórházba mit kell majd bevinni? A kiságyban a fejvédő miért kell? (amit a kiságy oldalára kötnek)
Hamarosan megszületik a kisfiam. Most kezdtünk neki vásárolgatni dolgokat, és igencsak megakadtam. Első baba, testvérem nincs hogy láttam volna ezt-azt, a családban sincs kisbaba. Fogalmam sincs hogy mi az ami feltétlenül szükséges, és mi az ami fölösleges. Elég szerencsétlennek érzem magam, hiszen eddig azt sem tudtam hogy mi az a body. :)
Hány foknak kell lenni a szobában a picihez? Mennyire kell majd felöltöztetni? Télen is ki kell vinnem a levegőre? A védőnőm nem igazán közlékeny, eddig nem is nagyon találkoztam vele. Két hónap múlva születik a pincur.
Help! :)
Köszönöm előre is a segítséget!!!
-tejes, teás, vizes cumik a lyuk méretében különböznek
-hogy érted a "külön" cumit? a nyugtatócumi tök más mint az üvegre tehető cumi
-a kiságyba azért kell fejvédő, mert különben beüti a fejét, illetve a kezét lábát kidughatja arácsok között
- télen is ki kell vinni a babát minden nap egy órára, bár vannak, akik szerint minusz 5 fok alatt már nem annyira nyerő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!