Anyukák akiknek csúnya striás maradt a bőre szülés után! Tudnátok segíteni, hogy mit tudnak kezdeni ezzel?
Szépészeti klinikán már jártam ahol egy hosszú 3 hónapos kezelést javasoltak ami még így is csak ,,javít" és tele van mindenféle kezeléssel kombinálva amit szinte 2-3 naponta kellene végezni felváltva.
Szeretnék felkeresni egy plasztikai sebészt de nem tudom, hogy mire számítsak. Lézer, hámlasztás??? Van valaki aki ismeri ezeket a kezeléseket? 10 hónapja született a kislányom így szeretnék olyan kezelést ami egyből segít és nem kell sok időt ráfordítanom a lányom mellől. Jó lenne, ha a lábadozás is napokig tartana, hogy ne érezze a kislányom azt, hogy nem tudok úgy gondoskodni róla. Létezik ilyen kezelés? Skin Tech teknológiáról ami bőrhámlasztást takar találtam jó dolgokat és max 2 hetes gyógyulást ígér... Ez valóban segít? Milyen más drasztikus módszer létezik ami 1 max 2 lépésben eltünteti a testemen lévő heges striákat? Köszönöm!
Nem igazán tudok segíteni a kérdésedben, és értem, hogy nagyon el vagy keseredve, én sem nagyon repesek a dologtól, de tudom, hogy idővel el fognak halványulni, a férjemet sem zavarja a dolog, úgyhogy én nem jártam utána ennek a témának. De én nem hiszem, hogy létezik olyan drasztikus módszer, ami pár lépésben segít, mert a kötőszövet nagyon kényes dolog, és hát megszakadt gyakorlatilag a bőr... :(
Azt viszont jó, ha tudod, hogy hiába hozatod rendbe magad, ha tényleg szeretnél még egy picit, akkor kezdheted elölről az egészet, mivel ezek szerint hajlamos vagy rá...
Hát kívánom, hogy találj megoldást, ha ennyire kétségbe vagy esve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!