Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti minden nap szennyesbe...

Ti minden nap szennyesbe dobjátok a babák rucijait?

Figyelt kérdés
Újszülöttem van,de nem büfizi le,minden este olyan finom illatosan veszem le róla,hogy reggel ráadtam. ennek ellenére kidobom. Ti is?

2012. júl. 20. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a pizsit is és a ruháját is minden nap cseréltem és már mostam is! Nekem is bukós babám van, bár napközben azért max. 2bodyt használ el emiatt! Én inkább pelenkát mosok folyamatosan :D :S Ráadásul mivel a saját ruháinkat is kimosom 1 használat után, így az övét miért ne mosnám, nem 1 nagy fáradság! :)
2012. júl. 20. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:

én a bodyt cserélem rajta minden nap (baleset esetén naponta többször is :). Felsőruházatot (rugdalózó, nadrág, pulóver) többször is ráadom, főleg, ha pl csak kint tartózkodás alatt van rajta egy ruha, az csak néhány óra.

Pizsomát 2-3 naponta cserélünk.

2012. júl. 20. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Bodyt minden este tisztát kapott. De abban volt másnap is, persze ha nem történik baleset vagy büfi. Rugit, nadrágot 2 naponta cseréltem rajta. Nem volt külön pizsamája, abban maradt másnap amit ráadtam előző este.
2012. júl. 20. 11:52
 14/16 Kiki01 ***** válasza:
Minden nap tiszta ruci, és minden másnap mosás, magam sem tudom hogy jön össze annyi szennyes:)
2012. júl. 20. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én babám is bukós. napi több garnitura ruha és éjszakára is ming uj kell. Minden másnap mosok.
2012. júl. 20. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Minden nap tiszta ruhát kap,ha baleset van akkor többször is.

Nincs külön pizsink,ezért az marad rajta amit este fürdés után ráadtam.

Ha nagy meleg van és megizzad éjszaka akkor persze reggel mást kap.

2012. júl. 20. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!