Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti minden nap szennyesbe...

Ti minden nap szennyesbe dobjátok a babák rucijait?

Figyelt kérdés
Újszülöttem van,de nem büfizi le,minden este olyan finom illatosan veszem le róla,hogy reggel ráadtam. ennek ellenére kidobom. Ti is?

2012. júl. 20. 08:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Én nem szoktam, amikor nagyon pici volt. A saját ruháinkat is mostam, apa ingei miatt pár naponta mindig kell, szóval én nem láttam értelmét. Így is két hetente mosásra kerültek a babaruhák, gyakrabban nem láttam értelmét, lesz majd még gyakoribb mosás, amikor elkezd koszolni. :)
2012. júl. 20. 08:45
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Hát mi sose úsztuk meg "baleset" nélkül, ha nem a pelus folyt ki, akkor tuti lebukta a ruciját. 3-4-szer tuti öltöztünk egy nap. De szerintem ha megúszta volna a ruha, akkor is "frisset" adnék rá minden nap.
2012. júl. 20. 08:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én minden reggel tiszta ruhát adtam rá. Pizsama volt amit 2-3 éjjel is ráadtam.

Szopi közben izzadt, na meg azért egész nap én is fogtam a babát, kint is voltunk, az utca pora...

2012. júl. 20. 08:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
hát sajnos a fiam bukós volt picinek ezért igen sőt,egy nap többször is öltöztünk:S azóta ez mit sem változott,csak már nem a bukás miatt hanem mindent összekoszol pillanatok alatt a kertben:) 14 hónapos!DOLGOZIK SZEGÉNY MOSÓGÉP RENDESEN!:)
2012. júl. 20. 08:49
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
A bodyt mindig újat, a pizsit azt 2 naponta, a napozóit azt nem szoktam naponta, 2 naponta szoktam, ha nincs büfi, kaki. Így is hetente egyszer mosok.
2012. júl. 20. 08:54
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Én is mindennap más ruhát adok rá, van, hogy bukás, vagy kaki miatt napjában többször is :)
2012. júl. 20. 08:56
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Én minden nap tiszta ruhát adtam rá. Hiába tűnik tisztának, azért fekszik itt-ott (kiságy, kanapé, stb), fogdosod össze-vissza, és hiába tiszta a kezed, azért ki tudja mi kerül arra a ruhára. Jobb ha minden nap újat kap.
2012. júl. 20. 08:56
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
mindennap új ruhát kap, a régi megy mosásba.
2012. júl. 20. 08:59
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Amikor újszülött volt akkor minden nap kapott tiszta bodyt, harisnyát, zoknit. Mivel nem volt bukós, nem volt gyakori a kaki baleset, rugit, nadrágot, pulovet, ráaadtam másnap. Sétálni nagy ruhába mentünk, mert téli baba. Aztán amikor elkezdett mozogni, enni, akkor ez a luxus megszűnt....
2012. júl. 20. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

én tiszta ruhát adtam rá fürdés után, reggel ha megúszta a body akkor azt nem cseréltem csak a pizsit.

nem csak az illata és a büfi után, azért a picik is izzadnak, hámlik a kis bőrük, meg egyébként is jobb érzés a tiszta ruha, gondolom neki is :)

2012. júl. 20. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!