4 hónapos babád hány ml tápszert eszik meg egy nap és hányszor?
5x eszik kb.180 mililitert, de nagyon sokat bukik. Pár napja mértük már 7110g, 3170-el született.
Ti?
huh... az én lányom kb 7* eszik 90-110ml-ket.
2800g-al született és most 5100g
Amugy pont ma 4 hónapos :D
19hetes a lányom és 180ml-210ml-t eszik 4×. Reggel tejpépet eszik tízóraira gyümit és ebéd előtt már kezdjük a főzeléket! Nekem is rettenetesen bukós a lányom, de a tejpép reggelire most nagyon bevált és este AR-es tápszert adok, de csak napi 2× adok ilyet, a többibe Széklet lazítós tápszert! Kezdeget javulni, de még nem az igazi!
Egyébként 2640grammal és 50cm született. MOst 6500gramm és 64cm
Kedves utolsó válaszoló! Reggelire mennyi tejpépet eszik meg a lányod? Én is vettem tejpépet, de mindenhol az írják, hogy még tápszer helyett ne adjam.Az még korai.Csak két étkezés közt ahogy a gyümiket szoktam.Úgy meg nem látom értelmét a tejpépnek..
Köszi a válaszokat!!
Szia!
1 adagnyit eszik meg, és azzal jól is lakik! Valamikor cumisüvegbe adom, nagy lyukú cumiból, valamikor kanállal, éppen mennyire van kedvem kanalazgatni! :) De közben szoktam vizet adni neki inni...A Milupa tejpépet adom, bár most akarok váltani, mert én nagyon cukrosnak érzem :( Bár eddig csak a barackosat és a vaníliásat próbáltam, lehet a natúr nem cukrozott, de ez a kettő igen, főleg a barackos! :S
Nekem azt mondta a védőnő, h csak napi 1× adhatok tejpépet és az ebéden kívül, bármelyik étkezést kiválthatom vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!