Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babának hányszor...

7 hónapos babának hányszor kell tápszert kapnia egy nap?

Figyelt kérdés
Mi úgy vagyunk hogy reggel,délben este tápszert kap a lányom 180 milit.+van egy éjszakai evés.A köztes időben gyümölcs,tejpép,gyümölcsös husi.Sajnos a zöldséget nem akarja elfogadni,megy a szoktatás hozzá.7760 gramm most.Szerintetek ez optimális?
2012. jún. 12. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

A lányom napi 5× evett 7 hónaposan. Éjszaka sosem.

Abból reggel és este evett tápszert, a többit már ekkora rég kiváltottuk.

Most 11 hónapos és 8790 gramm.

2012. jún. 12. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazán hogy mi lenne jó,ő így igényli,persze a főzeléket kicsit meg kéne erőltetni hisz nyár van itt a rengeteg zöldség a kertben de nehézkes.Sajnos (vagy nem) éjjel is kér enni,ő ilyen babó.Köszönöm a válaszodat.
2012. jún. 12. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiam 5-ször eszik egy nap. És általában reggel-este tápszert. A köztes időben általában, tejpépet, gyümit, husit, főzeléket kap. De annyira megviseli a fogzás, hogy van mikor nem kell neki a kanalas rendes étel. Ilyenkor tápszert iktatok be. Akkor megvan a napi 3* tápi. ;-)

A súlya szerintem teljesen jó. Az én fiam 8 hónapos és 8 kg. Nem egy nagy étvágyú gyerek.

Szerintem igény szerint kell etetni őket. Ne aggódj, az éjszakai is el fog maradni.

Ugyanolyan rendes egészséges gyerek lesz mint a többi! :-D

2012. jún. 12. 21:40
 4/7 Disi ***** válasza:
Az én babám már 11 hós, de még 4-szer eszik tápit. Nem egyformák az igényeik. Ráadásul minden fog bezavart olyan szinten, hogy tápin kívül nem is fogadott el 1-2 hétig csak minimális szilárd ételt. Eddig 5 bújt ki. Ráadásul nekem a védőnőm is azt mondta, hogy ne csodálkozzak ebben a nagy melegben ha inkább a tápit kéri.
2012. jún. 12. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Reggel , este, és délután tápszer, és van egy éjszakai, bár ezt mostanában van, hogy elhagyja.
2012. jún. 13. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már csak reggel és este kapott tápszert a lányom,az ebéd és az uzsi ki volt váltva.Ő egyébként 4hónapos korától csak 4x eszik egy nap.

Reggel:210ml,este:230ml tápszert kapott 7 hónaposan.

2012. jún. 13. 09:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,megnyugtattatok.Alapvetően ő sem mondható nagyétkűnek,kb 6 hónapos volt mire egy egész üveg bébiétel elfogyott,tápszer ugye 180 lefekvés előtt kap 210-et.
2012. jún. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!