1 év körüli babádnak mikor adod a vacsorát és utána mikor a tejet/tápszert?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 15:12
1/10 anonim válasza:
Szia. En kulon nem adok neki vacsit, delutan 4korul uzsonnazunk, aztan max ha apa hazaer olyan 6korul, akkor lopkod az o tanyerjabol is, de fel7 furdes, 7ora tapszer, es 8kor alvas. Nalunk a 2,5 evesnek sincs kulon vacsora.
2/10 anonim válasza:
11 hónapos a fiam, nálunk a tápszer a vacsora. Este 1/2 9-9 körül kapja. A lányommal is így volt, neki is és most a fiamnak is adok ilyen "vacsorafélét" 6-7 óra körül, tejpép, vagy kenyér valamivel, vagy gyümölcs, stb.
3/10 A kérdező kommentje:
Nálunk az "uzsi" fél 7 körül van, tápszer meg 3/4 9kor. Nincs is baj, nem éhezik meg. Csak félek, hogy ha leváltanám tejre, az már nem lenne elég neki és megéhezne éjjel. Vagy alaptalan a félelmem?
2012. júl. 19. 16:04
4/10 anonim válasza:
De mit kap és melyiket akarod kiváltani? És miért? Ez most nekem nem egyértelmű, magyarázd el, kérlek! :)
5/10 anonim válasza:
A cél az, hogy végül csak este és reggel kapjon tápszert. Ha "rendes kaját" kap uzsira, az teljesen jó, este meg tápszert. Ha jól értettem, így csinálod és nagyon jól.
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából az esti tápszert szeretném tejre cserélni. Reggelire tejet kap már egy ideje, 4 órát simán ki is bír vele, nem igényli a szilárd reggelit. De azért félek, hogy estére nem lenne elég a tej. Tehát mondjuk az utolsó szilárd étkezés két kisebb májkrémes kenyér fél 7kor, aztán 3/4 9kor kapna tejet, aztán alvás. Kibírná reggel fél 8ig?
2012. júl. 19. 18:06
7/10 anonim válasza:
Szerintem kibírná. Azért 2 májkrémes kenyér nem olyan kicsi adag.
Az én lányom 11 hónapos lesz pár nap múlva. Ő 7 óra körül kap főzeléket vacsoraként, és általában 8-8.30 körül tápszert elalváshoz, azon elalszik.
8/10 anonim válasza:
Én odaültettem magunk mellé vacsorázni. Kapott egy-két falatot, majd tejet. Utána ment fürödni és aludni.
13 hónapos volt ekkor. Akkor választotta el magát. Addig fürdés után szopizott. Amikor ez elmaradt, a vacsora mellé kapta a tejet.
Mondjuk az uzsi nálunk 4 körül van, és 7 körül vacsorázunk.
9/10 anonim válasza:
Ja értelek. :)
Hát ezt csak kipróbálni tudod. Tejből talán nagyobb adagra lenne szüksége. Ha nem válik be, még bármikor visszaállhattok a tápszerre.
10/10 anonim válasza:
Vacsi után fürdés és egyből a junior ital, tehát szinte egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!