Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vegyem rá anyukámat?

Hogy vegyem rá anyukámat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy kistesót mivel csak egy bátyám van

Hogy vegyem rá a szüleimet?

Vagy ez már nem lenne egy Tesós kapcsoltat?

11/L

2012. júl. 19. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Anyukád mennyi idős?Az én fiam most 13 éves,és van 2 kislány tesó,3 éves és 2 hónapos .,de én nem bántam meg ,és a fiam imádja őket a korkülönbség ellenére.Sajnos egy baba nagyon sokba kerül,lehet-e miatt nem akar??!!
2012. júl. 19. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
11 éves vagy, ha jövőre születne egy tesó, lennél 12, ez elég nagy korkülönbség, tekintve, hogy 5-6-7 év múlva inkább szívesebben fogsz a barátaiddal lenni, mint a tesóddal, aki kicsi lesz, pelust cserélsz, stb-stb. Ha akartak volna kis tesót neked, már tettek volna érte (szerintem) :) Most 11 évesen még normális, de 7 év múlva, amikor már egyéb mással szívesebben foglalkozol, vagy lesz programod, amihez ragaszkodsz, viszont a nyári szünetben a szüleid elfoglaltak lesznek, rád bízzák, lehet egy pár túlóra is közbe jön majd, vannak okok, így ezt szerintem gondold végig, és majd eldöntöd, tényleg szeretnél -e tesót. Nekem 1 húgom van, 1 öcsém, 1 bátyám, mindegyikünk között 1,5 - 2 év. Ez az ideális szerintem, mindenképp 5 éven belül. Tehát 7 év múlva 18 leszel, lehet, fiúd is lesz addigra, akivel a szabadidődet fogod tölteni, és nem a kistesóval foglalkozni.
2012. júl. 19. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem hiszem, hogy rá tudod őket venni. Nem a te kedvedért fog anyud szülni. Egy baba nagyon sok törődést, áldozatot, időt, pénzt igényel. Anyudnak és apudnak is igazán kellene akarnia. Tudod lehet, hogy ők már régen eltervezték, hogy két gyermeket szeretnének és sosem gondolkodtak egy harmadikban. Ha nagyon szeretnél tenni valamit, akkor kérdezd meg anyukádat, hogy mindig két gyereket szeretett volna és hogy esetleg nem gondolt volna sosem még egyre? Lehet, hogy ezen elgondolkodik, de nagy a valószínűsége annak a válasznak is, hogy igen, ő ezt így akarta mindig is.

Mindenesetre örülj annak, hogy van egy bátyád. A testvérek mindig számíthatnak egymásra. :)

2012. júl. 19. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Cáfolnám, hogy mindig számíthatnak egymásra a testvérek. Pl. a bátyám a jog egyik oldalán áll, én meg a másikon, na ezt nem kívánom senkinek! Segítek, de csodát nem tudok tenni, ő ezt úgy veszi, hogy nem számíthat rám! Kvázi nem beszélünk.
2012. júl. 19. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Na velem ugyanez volt a helyzet,csak 13 vagyok.Akárhogy is kérleltem nem jött be.És mit ad isten?Az unokanővérem közli,hogy ő babát vár.Na hát majd kipattantam a bugyimból:D Most már 26 hetes:) Októberre lesz egy unokaöcsém:) Akit kedvem szerint emelgethetek,és pelusozhatok:) Már nagyon várom a kis Áronkát :) A minap vettem neki 2 bodyt:)

Nem szabad erőltetni.Nem úgy van az,hogy na most közlöd anyuddal,hogy te tesót akarsz,hopp neki ugranak,és ha 2 év múlva megunod,akkor lepasszolod....Ahogy előttem is írták egy baba rengeteg energiát elvesz az emberből:) Erre én is rájöttem!

2012. júl. 19. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is 11 éves, a kisfiam meg 11 hónapos. A lányom már évek óta akarta, de ha mi nem akartuk volna akicsit, akkor azért az ő akarata kevés lett volna egy kisbabához. Nagyon nem bántuk meg, nagyon jó a kapcsolatuk, szuper nővére van a fiamnak. Nem hiszem, hogy játszós-tesós kapcsolatuk lesz később, de abban biztos vagyok, hogy a nagy szeretet megmarad köztük. Én 36 évesen szültem a kicsit, anyukádat csak akkor tudod rávenni, ha nem zárkózik el tőle teljesen. Hidd el, ha ő nem akarja, nem lesz. Én se tudtam rávenni az anyámat semmivel sajnos :(
2012. júl. 19. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Anyukám 33 éves
2012. júl. 19. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyfiam 13éves, a középső fiam 4 lesz szeptemberben, a kicsi fiam pedig 2 hónapos. A nagyfiam imádja a két kicsit, és egy cseppet sem bántam meg, hogy ennyi köztük a korkülönbség. Én is 33éves vagyok. Lehet anyukád az anyagiak miatt nem vállal több gyermeket.
2012. júl. 20. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!