Miért csuklik a lányom állandóan? 1 hónapos és naponta 7-8szor csuklik. Fázna ilyen melegben?
7 hetesek vagyunk és rengeteg csuklik a babám! Már pocakban is sokat csuklott, de idekint még zavarja is, hiába írják mindenhol, hogy a babákat nem zavarja, hát dehogynem! Sőt még sokszor bukik is tőle, morog rá, van hogy fel is sír.
Olyankor felveszem, símogatom, ringatom és megnyugszik. Ha közvetlen szopi után csuklik, akkor visszateszem cicizni és attól elmúlik gyorsan, ha később kezdi, cumit adok neki, de ez nem mindig segít.
Első vagyok, nekem is mondenki szugerálta, hogy nem zavarja a babákat, hááát, nyugodtan kijelenthetem, ennyi tapasztalattal, hogy de bizony zavarja őket!!! Nyüsszög, reklamál, amíg el nem múlasztom neki. Mindegyik babám!
Ui.: én mellesleg pár csepp Cebiont adok neki, mivel ez olyan savanyú, mintha citromot nyalogatna, rögtön elmúlik tőle a csuklás, de eddig akárhányszor ezt javasoltam, mindig lepontoztak, így most nem javasoltam, csak leírom, hátha érdekel... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!