Van bababarát hotel külföldön? Tapasztalat?
Első vagyok ismét. A 3 hónaposnak nem sok mindenre van szüksége... Tapasztalat :-) Mi 6 hónaposakkal megyünk...
De a Dino klubosban biztosan van rácsos ágy, általában kád, ilyesmi, ami kellhet nektek. Tehát ott babaközpontúan vannak kialakítva a dolgok általában.
Én pl. megkerestem a hotel e-mail címét a neten (foglalás után) és részletesen leírtam, mire lenne szükségem (hol legyenek a szobák, hogy nyíljanak, milyen és mennyi ágy legyen melyik szobában, satöbbi). Válaszoltak (hogy OK minden) és mikor odaértünk, 2-3 óra kellett (a cipekedésre kellett várni) és minden rendben volt.
Ez pl. Egyiptom volt. Földszinti szoba, a terasz előtt pázsit (lehet fetrengeni), kád, palackos víz mindig bekészítve (a tápszerhez, akkor a gyerek már nagyobb volt, nem 3 hónapos), de a vízautomata 10 lépésre volt a szobától, két szoba egymásból nyílva (nagyszülő is jött, vele aludt a baba), nekik rácsos ágy. Más nem is kellett, jól éreztük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!