Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, a fülbedugós lázmérő...

Anyukák, a fülbedugós lázmérő mennyire pontos? Nem kell leszámolni tizedeket róla?

Figyelt kérdés
Most kaptam, és azt hallottam, hogy minden mérésnél 4 tizedet le kell számolni abból amit mértünk a baba hőjéből. Igaz ez?
2009. júl. 14. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A maghőmérsékletekből kell levonni 5fokot,tehát ha 38at mérsz akkor a rendes hőfok 37,5. Ez szájban,fülben,popsiban mért értékekre vonatkozik. A köpenyhőmérsékleteknél nem kell levonni semmit,ezek a hónaljban vagy "rátevős"homlok ill. mellkason mért értékek.
2009. júl. 14. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk folyton mást mért. Háromszor mértünk vele egymás után és mindhárom más volt, de nem egy-két tizeddel hanem volt, hogy fél fokkal is. Soha nem használtam.
2009. júl. 14. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
mi azt hasznaljuk. Nekem eleg pontosan meg, osszehasonlitottam honaljban merossel es nagyon hasonlo erteket adott. Viszont akkor becsapos, ha a baba mondjuk oldalra fekve alszik es abban a fuleben alvas utan mered, akkor mindig sokkal melegebb, mint a masik ful, amelyiken nem fekudt. Szoval erre vigyazz. Amugy szerintem jo.
2009. júl. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!