Ki hol volt nyaralni babájával, hány hónapos volt, hogy sikerült?
Szia!
Mi a múlt héten voltunk nyaralni 10 hónapos kislányunkkal Balatonalmádiban. Vízparti bababarát szállodában voltunk, aminek külön fedett medencéje is volt. Imádta a pancsolást:) Meglepően jól viselte a kiscsaj az idegen környezetet, nagyon jól aludt éjjel is. Szerintem a lényeg, hogy ne nagyon zökkenjen ki az otthoni megszokott rendszerből, tehát nagyjából ugyanakkor legyenek az étkezések, esti fürdetés, alvás. Mi vittük az itthoni lepedőjét, takaróját, hogy a megszokott dolgai legyenek körülötte.
Szóval nekünk nagyon jól sikerült, hasonlókat kívánok!:)
6 hónaposan Horváto., jó volt nagyon, 8 hónaosan Észak Magyaro., Kassa, Miskolc környéke, az is jó volt nagyon. Most a 6 hónaposakkal készülünk Horváto.-ba, majd utána Tésenfára.
Sehol nem volt semmi gond és szerintem nem is lesz, az utat is jól viselte és azóta is mindig jól viseli a gyerek. Mondjuk mi mindig visszük őket mindenhová, hozzá vannak szokva.
Tihany, BMW apartman, a mult héten. A hely jó volt, a strand szép volt, bár gyalog kicsit messze, kocsival viszont több csodás ingyenes és nem ingyenes strand elérhető.
Egy hetet voltunk, sajna végig esett az eső, sok mindent nem tudtunk kezdeni az alváson és pihenésen kívül.
Ha jó idő lett volna, jó lett volna minden.
Amúgy 6 hetes kora óta minden hónapban egyszer elutazunk az ország másik végére, 4 órás kocsiúttal a szüleimhez, ott töltünk 2-7 napot, és 4 óra vissza. Sosem volt gond.
10 hetesen meg egy hétvégét Gunarason voltunk, kánikulában, de akkor sem volt gond.
Hiszem hogy minél előbb elkezditek vinni a kicsit, annál jobban megszokja és annál kevésbé lesz gond, ha máshol kell aludnia.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sok hasznos dolog van bannük. Szerintem is jobb minél előbb hozzászoktatni a babákat az utazáshoz, főleg ha olyan örökmozgó szülei vannak mint mi is :)
Orfű? Pécset kérte meg a férjem a kezem (Kispál 20-as koncert után), de sajna Oorfűn még nem voltunk, pedig sokat hallottam róla. Oda is biztos egyszer elmegyünk :)
Mikor afiam féléves volt, az Aklpokban voltun, kirándultuk, ő meg ült a hátihordozóban ,nézelődött aludt.
A lányom 5 hónapos lesz, amikor megyünk nyaralni Görögországba, kocsival.
2 hónapos korában már voltunk a gyerekkekkl hosszú hétvégén belföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!