Miklós vagy Mátyás?
Figyelt kérdés
Ez a két név tetszik a legjobban de nem tudjuk eldönteni a párommal hogy melyik név legyen a kettő közül, mindkettő megy a vezetéknevünkhöz. Még 2 hetem van szülésig szóval ideje lenne eldönteni. Segítenétek? A ti babátokat hogy hívják/hogy fogják hívni?
Előre is köszönöm : )
2012. júl. 18. 16:22
11/21 anonim válasza:
ma 18:31
Off: A Medárd az jó :)
On: Mátyás, és még öreg korában is lehet Matyi bá'nak becézgetni. De édesapám meg Miklós. Mindenki Mica bá'nak hívja még 65 évesen is.
12/21 anonim válasza:
Mátyás, ne vegyük el a névnapját a gyereknek mert Mikulás és a névnap egy napon lenne, ha Miklós lenne.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,most megnyugodtam hogy nem kínos a Matyi idősebb korban sem, így olvasva a kommenteket egyre jobban oda húz a szívem : )
2012. júl. 18. 20:31
14/21 anonim válasza:
Mátyás :)
Az én fiaimat Áronnak,és Barnabásnak hívják:)
16/21 anonim válasza:
Szia!
Én kivételesen a Miklósra szavazok. Bár én a neveknél mindig asszociálok valamire, és az én Miklós ismerőseim mind vidám figurák!
A kisfiam amúgy Krisztián.
17/21 anonim válasza:
Mátyás :-)
A fiamat is így hívják (2 éves) :-)
18/21 anonim válasza:
A Mátyás sokkal szebb. :) A Miklós sajnos egyáltalán nem tetszik.
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,Matyi lett :)
2012. aug. 5. 03:42
20/21 anonim válasza:
Gratulálok! Sok egészséget és boldogságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!