A fürdőlepedőt milyen gyakran mossátok? Minden fürdés-törölközés után cserélitek tisztára?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 19:42
1/8 anonim válasza:
Minden törülközőt 2-3 naponta cserélek.
2/8 anonim válasza:
Én nem mosom minden nap,a kislányét,mivel az övét külön szárítom,hetente mosom kb,a családét gyakrabban,de azok összefüllednek a pici fürdőben.
3/8 anonim válasza:
Mi vettünk 2dbot,kaptunk anyukámtól és anyósomtól is 2-2dbot,és a párom testvéreitől is 1-1dbot. Két napig használok egyet,kivétel ha pisi vagy kaki belecsusszan.... akkor ugye rögtön mosás. Volt hogy örültem ennek a 8dbnak,mert minden este cserélni kellett. A sajátjainkat kb 4-5naponta cserélem.
4/8 anonim válasza:
De hogy még a salyátomat se .Egy hétig azért a babáé kibirja.
5/8 anonim válasza:
Hetente, vagy ha kakis/pisis lesz útközben :)
7/8 anonim válasza:
Mi még odáig nem jutottunk el, hogy hetente cseréljük, a kisfiam nem hagyja, szereti összepisilni. Max 2-3 napig bírja egy. De van, hogy naponta cserélem. Ha nem lenne a pisibaleset, akkor én is kb 5-6 naponta cserélném.
8/8 anonim válasza:
Én is hetente cserélem, mindig vasárnap kap tisztát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!