Megváltozott az Gripe water, már nincs csecsemőknek való?
Szia! A Woodwarts-os Gripe Water amit lehet 1 hónapos kórtol adni,nekünk az van. Sajnos most hiánycikk,nem találjuk sehol.
A Babuline-os az, amit 3 éves kortól lehet adni,mi is majdnem vettünk,aztán rájöttünk, hogy nem az kell :))
Szóval két fajta van,ez tuti, csak nálunk a Woddwartsos hiánycikk ismét :(
Szia!
Én megvettem a BABULIne-s Gripe water-t a 2 hónaposomnak, mert igaz hogy a dobozán 3 éves kortól van írva, de a honlapon az angol nyelvű tájékoztatóban egy hónapos kortól ajánlja.
www.biobaby.hu
Van csecsemőknek való! Nem változott meg. Amit most találsz, az a BABULINE márka. NEM használható csecsemőnél!!!
A WOODWORDS amit régen ismertünk, már nem szállítják be magyarországra.
Nekem most sikerült utolsó 10 üveget vennem, ha valaki szeretne venni, akkor keressen meg privátban, nekünk már nem lesz rá szükség, de megvettem, hogy tudjak segíteni annak aki még keresi. Nehogy úgy járjatok mint én, hogy a patikus eladta nekünk a 3 éves kortól használhatót úgy, hogy a 4 kilós egy hónapos babám ott lógott rajtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!