Mennyit ártok, ha néha-néha a héten kimarad az esti fürdés?
Semmit.
Nemrég volt egy riport egy magyar színművésznővel (ha fejbevágnak sem jut eszembe a neve) nemrég szült, a férje olasz. Mesélte hogy ott teljesen leképedtek azon hogy ő naponta fürdeti a babáját, hiszen ott csak hetente egyszer szokás.....:)
Semmi baja nem lesz.
Utolsó. A nagyajkak összenövésének nincs sok köze a fürdetés gyakoriságához. Sajnos alkati dolog, illetve a hámosító popsikenőcsök is elősegítik. Csúnya dolog az ítélkezés.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Fiú, 8 hónapos. Néha van, hogy későn érünk haza, és mire megvacsizik( Jó éjt papit eszik fürdés előtt) Már annyira fáradt, hogy, ha meg megfürösztöm felébred, de a rutin miatt aggódtam, de akkor nem erőltetem.
A lányommal tegnap későn értünk haza. Sajnos a mi felnőttek hibájából, az úton az apja nyakában elaludt, pedig szegénykém enyhén volt csak retkes:s(kertészkedett) Álmában peluscsere, popsitörlővel a nagyja koszt letakarította az apja, és letette aludni. Csak ma reggel fürdettem meg. A kicsit nem zavarta, végigaludta az éjszakát.
Ha fáradt, bealszik, én nem macerálom, had pihenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!