10 hónapos babának milyen készségfejlesztő játékot javasoltok, ha már mászik és feláll?
Az én fiam 11 hónapos. Mászik, feláll, pár lépést önállóan megtesz. A nyerő a pakolás. Kapott "karika-tornyot", ami egy műanyag rúd és különböző színű karikákat kell rátenni. Ezt szívesen használja.
A legnyerőbb azonban a fehér lavór:-)))) véletlenül derült ki.
Abba szedtem be a szárazt ruhákat a ruhaszárítóról. Bevittem, letettem az ágyra: gyerek abban a pillanatban kiborította és elkezdte viszapakolni a ruhákat, közé meg a játékait.
Azóta ha egy kis nyugalmat akarok, odaadom neki a lavórt:-))))
Szia!
Az én kislányom 9,5 hós, most imádja a babákat, gumis fürdőjátékokat, mindent, ami zenél (most a babazongora a sláger), illetve vettünk neki egy jó stabil játék babakocsit, már szépen tolja, szerintem praktikusabb, mint a járássegítő, mert ezt később is tudja használni (persze, ha kisfiad van ez kiesik).
Puha építőjátékkal is szívesen játszik (clemmy), én felépítem, ő lerombolja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!