Az probléma, ha a gyermekem 18 hónapos koráig Nukos cumit szívott, most meg MAM-ra váltunk?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 17:54
1/6 anonim válasza:
Mitől lenne probléma?? Ha neki nem gond, nem probléma. Nem is annyira értem a kérdést..
2/6 A kérdező kommentje:
Mert az üzletbe, ahol vettük azt ajánlották, hogy azt szívja, amit eddig is.
2012. júl. 14. 18:10
4/6 anonim válasza:
Az én fiam CSAK a nuk-os cumiból volt (most is) hajlandó inni. Volt neki Avent, meg tudja már mi egész pici kora óta, de ez az egy amit akar, a többit kiköpi, reklamál, eldobja.
Szerintem azért ne adj ki pénzt hogy nem biztos hogy szeretni fogja.
5/6 anonim válasza:
2 éves koráig AVENT-es cumija volt. Akkor elkezdte rágni a cumikat, na mikor 2 alvással elrágott 1800 Ft-ot, akkor úgy gondoltam, hogy elrágni jó a 600 Ft-os Babylove is (2 db annyi). Az enyémnek amúgy se értem, minek, mert addig kell csak míg elalszik, onnantól, hogy elálmosodik, aztán már köpi is kifele, de még ragaszkodik hozzá.
6/6 anonim válasza:
Az Én fiam is válogatós! első cumija nuk-os volt..meg avent cumisüveg aztán láttam hogy nem jön be neki..vettem egy mam-os cumit..na azóta csak azt fogadja el..már az első alkalom után hogy a szájába tettem nem fogadta el utána a nuk-osat.c.üvegből meg chicco-t kaptam még születéskor igy az aventet arra cseréltem és az mellett is maradt a fiam..azóta kaptam már egy rakás avent-es meg mam-os c.üveget de nem kell neki..Sztem ha megszokta a babád akkor ne válts!Meg főleg ha szereti ismeg nincs baja Vele..Lehet csak kidobod a pénzt az ablakon és nem is kell neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!