Meddig tart még ez a rosszul alvós időszak babámnál? Fél éves korban ez a jellemző?
Figyelt kérdés
Öt hónapos kora óta egyre rosszabbul alszik lányom. Okozhatja nyugtalan éjszakáit egy közelgő fogzás? Bár nem sír, de nagyon sokszor ébred éjjel, és már csak a cicin tud visszaaludni. Ő aki eddig a kiságyában aludt, át kellett költöztetnem magam mellé, mert így félálomban tudom ciciztetni, nem kell kiugrálnom az ágyamból óránként. Mikor lesz vége ennek?2009. júl. 13. 08:40
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is 6 hónapos korban jött elő ez a probléma:(!
Mindenki a fogakra fogta,de annak 2 hónapja még semmi jele.
Azt gondoltam esetleg nem elég neki már az anyatej vacsorára,így kapott főzeléket,tápszert vagy tejpépet mellé,de így is sokszor felébred.
Én arra gyanakszom,hogy
1.melege van (a leghűvösebb nyári napokon is 26 fok van a gyerekszobában,délelőtt lehúzott redőny mellett),
2. a hozzátáplálás megzavarta a kis hasát.
Igaz még most 8 hónaposan is napi 3x-4x kap anyatejet a másik 2 étkezés főzelék és gyümölcs
3. a mozgásfejlődésében változás történt
Nem tudom,hogy ezek közül nálatok melyik áll fenn esetleg?!
2/4 A kérdező kommentje:
Én arra gyanakodtam, hogy nem eléggé van tele a hasija . De kizártam, mert egyszer jóllakattam tápszerrel és ugyanúgy felébredt. Passzolom .:(
2009. júl. 13. 09:23
3/4 anonim válasza:
A választ sajnos nem tudom, én is kíváncsi lennék rá. 7,5 hónapos kisfiam 2-3 hete minden második éjszaka egy órán keresztül sírdogál. 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát, sosem voltak hisztik éjjel. Én sem értem, mi történt, tea, tápszer, ringatás, kitakarás, betakarás, semmi nem használ.
4/4 anonim válasza:
Egy fentebbi kérdésre adtam ezt a választ az előbb, de ide is passzol-Nekem nyolc hónaposan kezdte az ébredést éjszaka,addig minden kényszer nélkül másfél hós korától alszik végig. rögtön feláll és sír ha nem vagyok ott (külön szobában alszik). Átköltöztem az ő szobájába, hátha úgy nem áll fel ha ébred. De úgyis. Most 11 hónapos, úgyhogy majdnem három hónapig mellettem aludt, úgy majdnem mindig végigaludta az éjszakát, néha kelt csak fel, de nem sírt. Most négy napja a saját ágyában alszik megint, kb. háromszor áll fel éjszaka, de vissza lehet rögtön lapítani. Most már legalább nem visít ha vissza akarom tenni. Két okra gyanakszom, nagy ugrás volt a mozgásfejlődésben, nekem akkor( állt fel), a másik, hogy már megértik, hogy egyedül vannak és szerintem ez rossz nekik. Én akajára sem foghatom, mert tápszeres, este annyit ehet amennyit akar, és kínáltam neki éjszaka, de nem kell neki esetleg egy kis víz, de azt sem mindig fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!