Mit eszik egy 6hós baba egy nap?
Figyelt kérdés
Írjátok le legyetek szivesek,hogy 6hós babátok egy átlagos napon mikor miből mennyit eszik.És iszik.Köszönöm.2009. júl. 13. 07:01
1/5 anonim válasza:
Az enyéim anyatejet. Hogy mennyit, azt nem tudom, nem mérem.
2/5 anonim válasza:
az enyém is anyatejet eszik és iszik, sokat.
3/5 anonim válasza:
Szia.Az én kislányom is anyatejes,de már egy étkezést kiváltottunk gyümölccsel mert kevés a tejem.Most 4hó+3hetes. Unokatesóméknál 6hós a baba,reggel-délben-este szopizik,tízóraira gyümölcsöt kap,uzsonnára pedig főzeléket,mind a két alkalommal kb egy szopira valót eszik meg.Bevallom azt nem tudom inni mit és mennyit adnak neki a szopin kívül.
4/5 anonim válasza:
Reggel 6 kor 170ml tápszer. 9-kor gyümölcs 170-200ml. délben főzelék 200-220ml, 4-kor tejpép 200ml, este 7-8körül tápszer 170ml. Inni vizet kap amikor igényli. Általában tejpép után iszik sokat. 5 hósan kezdtük a hozzátáplálást.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem hozzátenni,hogy a tápszeres babák.Elválasztási,hozzátáplálási tanácsokat szeretnék,illetve látni szeretném,más hogy áll ezzel. Köszönöm.
2009. júl. 13. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!