Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ropogó baba izületek?

Ropogó baba izületek?

Figyelt kérdés
Babám "csontjai" ropognak születése óta, most 6 hónapos, a dokik azt mondták ez gyakori, majd kinövi.Van tapasztalata vkinek mikorra?
2012. júl. 14. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1 éves a lányom, ami napig ropognak a csontjai. Főleg most, hogy járni tanul...

Teljesen normális, nőnek .. nőnek a csontok, ízületek is.

Hamar kifogják nőni, amint nem nőnek majd rohamosan!

2012. júl. 14. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lassan három éves a kisfiam, de még mindig ropog. Rémísztő sokszor, csak bólogat, mozgatja a fejét, és simán hallani lehet a ropogást.

Doki szerint normális.

2012. júl. 14. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, olyan rémisztő néha. Jobb tapasztalt anyukáktól hallani inkább, hogy minden ok :-))
2012. júl. 14. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, az én két éves fiamnál is lehet hallani a ropogást néha, mikor fel emelem, pedig csak a törzsét fogom, soha nem emelem karjánál fogva. Még lazábban kapcsolódnak a csontok egymáshoz, ezért olyan hajlékonyak, hogy akár a saját talpukat is meg tudják puszilni. pl: ezt szokta a fiam csinálni.
2012. júl. 14. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom már 15 hónapos és még mindig ropognak a csontjai. Kb. 5 hónapos volt, amikor észrevettem.
2012. júl. 14. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom most 9hónapos múlt, és és a térdei ropognak, és a háta is amikor felveszem! Kapaszkodva áll és lépeget, erre vezettem vissza, de ezek szerint semmi gond és tényleg kinövi?!
2012. júl. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!