Meddig adtatok a babátoknak tápszert? És mire váltottatok?
Én úgy voltam vele, hogy amíg elfogadja, addig hagy igya.
De egy éves korában teljesen lemondott róla, egy kortyot sem ivott belőle.
Akkor védőnői tanácsra inkább csak tejitalt akartam adni neki, de azt sem itta.
Akkor megpróbálkoztam sima tejjel, de azt sem kérte.
Most 2 éves, és köszöni jól van, egészséges tej nélkül is.
Mondjuk a fehérje azért fontos, de szerencsére tojást, húsokat, joghurtokat szívesen eszik, így nem aggódom, hogy nem kér 1 éves kora óta tápszert/tejet.
Ha lányod amúgy elfogadja adhatod neki, ártani nem fogsz vele. Ha meg már nem kéri, most már nem dől össze a világ, ha mellette változatosan étkezik.
Most 1,5 éves és reggel ovomaltine-t teszek a tápszerbe, este üresen kapja. Szereti, kéri.
2 éves koráig szeretném tartani aztán meglátjuk, a dokink 3 éves korig javasolja a tápszert...nem hiszem, hogy addig tartjuk kivéve ha semmilyen tejet nem fogad el helyette.
Nekem is most múlt 1 éves, utolsó doboz tápszert issza, azután erre váltunk:
Nálunk apa tejérzékeny, úgyhogy én várok még a rendes tejjel. Vacsizni is már szokott velünk, és ennek ellenére is utána még kéri a tápszert, úgyhogy én is úgy vagyok vele, amíg kéri, addig kap.
14 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!