Láttatok már ilyet? Hordozó kendőben az utcán? Mit gondolnátok róla? Negatív vagy pozitív?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 11:24
21/23 anonim válasza:
Nekem is nagyon pozitív tapasztalatom van vele. Mikor a fiam pici volt, mindig kendőbe kötöttem, amikor a lányomat vittem oviba. A babakocsit nem tudtam betolni, így a picur rajtam aludt és a lányomnak is kényelmesen tudtam segíteni az öltözésnél.
Most már 16 hónapos, mei tait használunk, azt is ritkán, mert inkább menni (rohanni) akar. :)))
22/23 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem rendkívüli. Nem akadok fent rajta, ha látok ilyent, tök jó dolog!!
23/23 anonim válasza:
a baba így közelebb van az anyukához, jobban biztonságban érzi magát. több anyukának kellene ilyenben "hordania" a babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!